Taller intensiu de CI a Girona al març


El diumenge 14 de març, es portarà a terme un taller intensiu de contact improvisació a Girona. El taller partirà de la consciència corporal i la recerca del moviment propi, així explorarem les possibilitats de la improvisació i del contact. Afinarem l’escolta i la percepció, per a que la dansa flueixi amb l’altre. Moure’s i ésser moguts. Una aproximació sensible a una dansa sensible, amb contacte amb un mateix, amb contacte amb l’altre.

El taller serà impartit per Jordi Ramon, que és ballarí, performer i mestre. Des de l'any 1996 explora i experimenta en diferents llenguatges de l'expressió, la dansa i l'autoconeixement. Durant la seva etapa a Barcelona va realitzar estudis al Col·legi del Teatre i al Laboratorio d'expressió corporal dramàtica. A més a més ha realitzat tallers de dansa, contact improvisació, tango, butoh, dansa vivencial, clown, shiatsu i teatre corporal durant aquests anys. Aquest recorregut l'ha portat a integrar d'una manera òrganica la dansa i tot allò que ofereix l'experiència de gaudir amb el moviment.

El lloc serà el centre Itzà, Espai de Dansa Oriental, Ioga i altres disciplines integradores, situat al C/Olivera 11. S'iniciarà al matí a les 11h fins a les 15h i es rependrà a les 16 fins a les 18h. Després, de 18h a 20h hi haurà la vostra jam oberta a tothom. El preu del taller és de 45 € els alumnes de l'escola i de 50 € els no alumnes. La jam té el bo d'ajut de 1 eurillo.

Per inscriure's es pot contactar amb el següents mails:
laconfiteriadelcontact@gmail.com - estudi_itza@yahoo.es – coralrial@hotmail.com
o als telefons: 972 427 127 – 647 77 44 12

I si encara no has gaudit de ballar a Girona, aquesta és una oportunitat...

1 comentari:

  1. felicidades Jordi....me alegra ver que estás cumpliendo tus sueños!!!!!..besitos desde Argentina.....cuando vengas, ya sabés....sos bienvenido en casa!!!!..María

    ResponElimina