2on Laboratori d'improvisació espais urbans


Aprofitant les possibilitats arquitectòniques de la ciutat i els espais naturals indagarem en el fet d'interaccionar amb ells a través del moviment. Així doncs, farem un viatge per Girona d'una manera diferent i creativa, els ponts, el call jueu, la catedral, els jardins, la devesa,...

El taller naixerà de propostes concretes en cada espai, obertes a la creativitat del grup. Utilitzarem diferents tècniques de dansa, moviment i dansa-teatre per establir aquests diàlegs amb l'entorn. Transformarem la ciutat en un paisatge actiu... una mirada diferent per aquella pedra que trepitgem, un contacte present per aquell arbre que ens dona ombra, un caminar lent per el pont sobre el riu...

Aquesta proposta tindrà lloc el dissabte 21 de maig i l'horari serà de 11 a 14 i de 15 a 18 tenint una hora per dinar tots junts. El preu del laboratori serà de 10 €. No cal experiència prèvia.

El taller serà impartit per Ester Momblant Ribas i Jordi Ramon

Ester Momblant Ribas, sóc mediterranea. Per mi CI és l'estudi constant de cos i ment en moviment. Em vaig diplomar en Dansa i Arts Relacionades a Anglaterra i vaig estudiar en el S.N.D.O. a Amsterdam. He ballat, actuat y ofert classes de CI desde 1997. Des de llavors he ensenyat per Europa, Rusia, Brasil i Israel. Estic constantment involucrada en la investigació de moviment relacionat amb la naturalesa, pedagogia i el desenvolupament personal. Des del 2004 sóc professora de consciència corporal per músics a l'ESMUC, Barcelona.

Jordi Ramon és ballarí, performer i mestre. Des de l'any 1996 explora i experimenta en diferents llenguatges de l'expressió, la dansa i l'autoconeixement. Durant la seva etapa a Barcelona va realitzar estudis al Col•legi del Teatre i al Laboratorio d'expressió corporal dramàtica. A més a més ha realitzat tallers de dansa, contact improvisació, tango, butoh, dansa vivencial, clown, shiatsu i teatre corporal durant aquests anys. Aquest recorregut l'ha portat a integrar d'una manera òrganica la dansa i tot allò que ofereix l'experiència de gaudir amb el moviment.

Inscripcions i consultes al telefon 610309749 o al mail laconfiteriadelcontact@gmail.com

Us deixo el link del video de l’any passat. Gràcies Carlus.
http://vimeo.com/12123657

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada