Taller de CI a Girona amb Ester Momblant Ribas al maig


La calor arriba i els cossos s'obren. L'energia ens desborda i les ganes d' expressar-nos potser ens remou el ventre. Per aquest mes de maig us proposem un taller intensiu de CI el dia 16 de maig amb l'Ester Momblant Ribas, titulat...

De l'escolta a la dansa

Aquesta és una invitació per tots aquells que volguin seguir descobrint el contact. En aquest curs jugarem amb les eines i els conceptes bàsics d'aquest dansa. La desenvoluparem des de la consciència corporal, amb conceptes bàsics d'anatomia i sensopercepció, portant això a l'exploració del moviment, per després jugar a conversar mitjançant el sentit del tacte.

Ester Momblant Ribas, sóc mediterranea. Per mi CI és l'estudi constant de cos i ment en moviment. Em vaig diplomar en Dansa i Arts Relacionades a Anglaterra i vaig estudiar en el S.N.D.O. a Amsterdam. He ballat, actuat y ofert classes de CI desde 1997. Des de llavors he ensenyat per Europa, Rusia, Brasil i Israel. Estic constantment involucrada en la investigació de moviment relacionat amb la naturalesa, pedagogia i el desenvolupament personal. Des del 2004 sóc professora de consciència corporal per músics a l'ESMUC, Barcelona.

El lloc serà el centre Itzà, Espai de Dansa Oriental, Ioga i altres disciplines integradores, situat al C/Olivera 11. S'iniciarà al matí a les 11h fins a les 15h i es rependrà a les 16 fins a les 18h. Després, de 18h a 20h hi haurà la vostra jam oberta a tothom. El preu del taller és de 45 € els alumnes de l'escola i de 50 € els no alumnes. La jam té el bo d'ajut de 1 eurillo.

Places limitades!

Per inscriure's es pot contactar amb el següents mails:
laconfiteriadelcontact@gmail.com - estudi_itza@yahoo.es – coralrial@hotmail.com
o als telefons: 972 427 127 – 647 77 44 12 - 610 30 97 49

i aneu-vos preparant per a la jam nocturna de juny...

I si encara no has gaudit de ballar a Girona, aquesta és una oportunitat...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada