Trobada artística al Berguedà


PRIMAVERA
L’hivern ja ha acabat!! I amb ell, el fred i els dies d’instrospecció...
Ha arribat la primavera!! I per cel•lebrar aquesta nova estació de l’any, el bon temps i les ganes d’obrir-se al món que ens envolta, neix “PRIMAVERA”,una trobada per riure, gaudir, jugar, intercanviar, aprendre, aportar, rebre, compartir...
Primavera tindrà lloc l’últim cap de setmana de maig, de divendres 28 a diumenge 30, en un espai idíl•lic al pre-Pirineu català, el qual ens convidarà a expresar i manifestar lliurement aquesta creativitat que tots portem a dins, envoltats per l’abraçada de la natura.

Què hi trobarem?
A més de reunir-nos, conèixer-nos i gaudir de l’entorn, es realitzaran diversos tallers i events artístics:
• Dansa contemporània, amb Pilar Bartés.
• Dansa africana, amb Lily Morhet.
• Dansa contact, amb “Quart Minvant”, Jordi Ramón i Ester Momblant.
• Sunrise Yoga, amb Diana Kerbelis.
• Taller de música i veu amb Yago Delàs.
• Taller de clown, amb Glenn Cauldfield (www.evokestudio.org).
• Taller de danses tradicionals amb Manel.
• Jocs i contes màgics per petits i grans, amb “Tunqueque”.

A PRIMAVERA també reservarem un espai dedicat al ritme i la música:
• Concert sonor-meditatiu amb bols de quars, didjeridoo, cants harmònics i altres instruments, portat a terme per Erik Om (http://sites.google.com/site/erikommusic/home)
• “Open Stage”, un espai obert dedicat a tots aquells que desitgin portar els seus instruments i compartir la seva música.
A més, dedicarem un espai a les arts plàstiques i a l’expressió escrita, un lloc per experimentar i expressar lliurement a partir de diversos materials.

Comptem també amb un espai d’improvització per aquelles persones que s’inspirin de cop!! Noves idees seran sempre benvingudes!!
On?
Primavera tindrà lloc a la casa rural “Cal Pauló” de Vallcebre, al Berguedà.
A la pàgina web (www.calpaulo.net) trobareu informació sobre la casa i com arribar-hi.
El preu de tot el cap de setmana serà únicament de 60€/persona per l’allotjament. Totalment gratuït per als més petits. Les famílies que vingueu amb nens truqueu-nos siusplau, per tal de trobar-vos l’espai més adequat.
Tots els tallers i activitats proposats (més els que arribaran i encara no estan anunciats) seran totalment gratuïts gràcies a l’aportació voluntària de músics, actors, ballarins i talleristes que han volgut col•laborar en aquest esdeveniment.
Per participar, a més, és necessari que porteu:
1. Sac de dormir.
2. Menjar (hi ha disponibilitat de cuina).
3. Roba variada (per la calor i el fred de la nit).
4. Instruments musicals (si desitges participar en l’Open Stage!!).
5. Una espelma per persona.
6. També es farà el ritual de la Queimada, així que qui vulgui participar-hi pot aportar una ampolla d’orujo blanc entre 5 o 6 persones, així entre tot reunirme els ingredients que calen!!
7. I per últim, ganes de passar un cap de setmana especial i diferent!!

Els qui esteu interessats, ja podeu reservar la vostra plaça fent l’ingrés de 60€/persona al número de compte de CAIXA CATALUNYA: 20130059910200410997, indicant el vostre nom i cognom, i posant-vos en contacte via mail (primaveravallcebre@yahoo.es) o per telèfon (Pati: 649236656), ja que hi ha limitació d’espai.
Volem comptar amb tu a Primavera!! TOTS som protagonistes d’aquesta història que s’està coent, a foc lent, perquè el plat i el resultat siguin el millor possible!!
T’esperem!!...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada